Zilele trecute am primit de la Ravensburger doua cutii de puzzle de 1000 de piese. Am fost foarte incantata, deoarece de cand eram mica mi-a placut sa fac puzzle-uri si sincera sa fiu devin foarte concentrata cand fac asta si ma calmez.

Pentru cei care nu stiu, Ravensburger este o companie germana, are in prezent este lider de piata in Europa si este singurul producator de puzzle-uri premium.

Imediat ce am deschis cutia m-am si apucat de puzzle, deoarece eram foarte nerabdatoare sa vad cum o sa imi iasa si pe langa asta am ramas profund impresionata de faptul ca piesele sunt foarte rezistente si se potrivesc doar acolo unde ii este stabilit locul.

Puzzle-urile Revensburger sunt perfecte pentru copii fiind ca ele sunt create dintr-un material care ofera siguranta copiilor, astfel puteti sta linistiti si vazandu-va de treaba in continuare atunci cand copilul dumneavoastra incearca sa faca un puzzle. Un plus ar fi faptul ca s-a dovedit ca pentru copii puzzle-ul este un stimulent pentru dezvoltarea si cresterea lui, atat in plan psihic, cat si social si fizic.

Ravensburger

Chiar daca nu mai sunt copil, tot imi place sa fac puzzle-uri, acestea relaxandu-ma si facandu-ma sa uit de toata agitatia din jurul meu. Ador faptul ca Revensburger au o gama variata de puzzle-uri, atat cat pentru copii cat si pentru adulti. Cred ca fiecare dintre noi are nevoie de o duminica relaxanta, facand un puzzle, devenind mai creativ si de a lua o pauza de la sarcinile de la lucru.

Pe pagina Ravensburger am observat ca au puzzle-uri 2D dar si 3D si foarte multe jocuri. Sunt tentata sa imi cumpar si eu un puzzle 3D, nu am facut unul pana acum si chiar cred ca mi-ar placea sa incerc ceva nou.

Ravensburger

Parerea mea despre puzzle-urile Revensburger este ca sunt potrivite pentru orice varsta si perfecte pentru o duminica impreuna cu familia. Le recomand pentru oricine care doreste sa se relaxeze si sa isi puna mintea la incercare.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of